Новий сайт — нові зміни!

Новини

Ви є тут

Світ не стоїть на місці. Технології постійно змінюються. Ви, наші клієнти, змінюєте свої потреби і вимоги. І ми також, постійно змінюємося, щоб ставати кращими.

Більшість технічних змін непомітні для абонентів. Вам не повинно бути цікаво, які технології використовуються, яке обладнання ми замінили, які сучасні системи впровадили. Головне — бачити якісне надання кінцевих послуг.

Також ми прагнемо бути більш відкритими для своїх клієнтів. Ми хочемо щоб клієнт з легкістю отримував усію необхідну інформацію, був в курсі останніх новин, вчасно взнавав про нові послуги, акції.

Для цього ми вирішили повністю оновити сайт компанії. Разом з введенням нового логотипу компанії та сучасним дизайном ми спростили структуру сайту, залишивши лише найнеобхідніше.

Сподіваємося нові зміни: функція "Передзвоніть мені", інтерактивна карта покриття мережі, зручна форма зворотнього зв’язку, продумана таблиця тарифів Вам сподобаються.

Крім того, створено спеціальний ресурс де зібрано усі потрібні інструкції, рекомендації, важлива інформація що зможе Вам допомогти: HELP.telelan.com.ua (наповнення триває).

Також, повністю оновлено персональний кабінет, де Ви можете керувати своїми послугами.

Частіше заходьте на наш сайт, слідкуйте за нами в соціальних мережах, попереду ще багато цікавого!

Адже ТелеЛан — ближче до своїх! :)