Замовляйте Wi-Fi роутер не виходячи з дому!

Новини

Ви є тут

Шановні абоненти!

Раді повідомити, що відтепер в нас можна придбати Wi-Fi роутер: замовити на момент підключення, придбати в офісі, або отримати з адресною доставкою.

TL-WR841N

Ми пропонуємо моделі, які добре зарекомендували себе в нашій мережі: TP-Link TL-WR740N, TP-LINK TL-WR841N. Ці роутери підійдуть як для економних користувачів, так і для вибагливих.

TP-Link TL-WR740ND підтримує режим Wi-Fi 150 Мб/с (швидкість передавання даних 70 Мб/с). Старший брат — TP-LINK TL-WR841N має дві антени і якщо Ваш телефон чи ноутбук підтримує режим MIMO (теж має більше однієї антен) то Wi-Fi може працювати в режимі 300 Мб/с (швидкість передавання даних 150 Мб/с).

Щодо обміну інформацієї з інтернетом, то на тестах, TP-Link TL-WR740ND показує впевнених 50-80 Мб/с. TP-LINK TL-WR841N витягує з Ethernet-порта всі 95-100 Мб/с. TP-LINK TL-WR841N, завдяки двом незалежним радіомодулям, та двом антенам істотно покращує надійність зв’язку.

Програмне забезпечення обидвох роутерів схожі і підтримують усі сучасні технології. Окремо можна виділити такі:

  • Приєднання нових пристроїв натисненням однієї кнопки WPS
  • Віртуальний сервер (прокидання портів для торентів, ігрових серверів)
  • Батьківський контроль, контроль локального управління, доступ за розкладом, управління правилами

Також, багатьом може стати в нагоді спеціальна функція:

  • WDS — встановлення другого роутера, як повторювача Wi-Fi сигналу від першого роутера, завдяки чому розширюється зона дії Wi-Fi мережі

Нові абоненти, що замовляють роутер під час підключення, отримують налаштування безкоштовно. Абоненти, що замовляють адресну доставку, оплачують послугу доставки — виклик майстра, налаштування безкоштовно. При отриманні в офісі сплачується лише вартість пристрою.

Для замовлення обладнання та консультацій щодо вибору моделі, будь ласка, звертайтеся в центр обслуговування абонентів ТелеЛан.