Об’єднання угод для абонентів Інтернет та КТБ

Новини

Ви є тут

Більшість наших абонентів користується як інтернетом, так і телебаченням. На дві послуги були два різних номери угод, дві різних книжечки для оплати, різні умови користування. Це спричиняло багато проблем для абонентів, плутанини з рахунками і як наслідок затримки оплат та незаплановані відключення.

Тому ми вирішили об’єднати ці два сервіси в одну послугу, з одним абонентом, одним номером угоди, одним рахунком. Використовуючи єдині дані Ви можете сплачувати і за інтернет і за послуги КТБ одночасно, та зручно контролювати свій рахунок.

Просимо всіх абонентів, що користуються послугами кабельного телебачення, не пізніше 31 грудня 2015, звернутися в абонентський відділ ТелеЛан для переукладання та об’єднання угод.

Навіть якщо Ви не користуєтеся послугами інтернет угоду все одно треба переоформити, щоб не створювати зайвих перешкод у майбутньому. Зате, коли Ви вирішите скористатися нашим інтернетом, то "плати за реєстрацію" стягуватися не буде.

Запрошуємо Вас відвідати абонвідділ ТелеЛан за адресою вул. Лесіва, 3. Чекаємо Вас щобуднього дня з 9:00 по 18:00, без обідньої перерви. Нагадуємо, що абонент на якого зареєстрована угода повинен мати з собою паспорт.

Дякуємо що допомагаєте обслуговувати Вас краще! ;)