Шановні абоненти ТРК "ТелеЛан"!

Новини

Ви є тут

Шановні абоненти кабельного телебачення та інтернету!

Сьогодні патріотизм українських підприємств в тилу - це вчасно сплачені податки та оплата за отримані послуги від стратегічних сфер життєзабезпечення, у тому числі за кабельне телебачення та інтернет.
24 лютого нами було прийнято рішення, що в умовах війни доступ до достовірної інформації повинен бути в усіх наших абонентів.

Тому навіть при наявності заборгованості жодних відключень не було.

Враховуючи військовий стан в Україні ми 1 березня скасували заплановане підняття абонплати за кабельне телебачення та інтернет. Всім абонентам, які оплатили абонплату за новими тарифами вже зроблено перерахунок і в них є переплата в розмірі різниці тарифів.

Вчасні розрахунки за кабельне телебачення та інтернет кожним з абонентів забезпечують стабільність роботи наших мереж, а отже - інформаційну безпеку України у час війни з окупантом. Нам потрібно виплачувати працівникам заробітну плату та сплачувати податки, оплачувати рахунки за електроенергію, канали зв’язку та доступ до телевізійних каналів, оренду приміщень та електро-опор, купувати пальне для автомобілів, обладнання та кабелі для мережі.
Зі свого боку ми будемо робити все що в наших силах для забезпечення стабільної роботи наших мереж.
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Слава Україні!